Tippek szexshopból vásárláshoz kezdőknek

Tippek szexshopból vásárláshoz kezdőknekManapság már sokkal elfogadottabb a szexshop, erotikus boltok, mint 10-15 évvel ezelőtt, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki olyan bátran megy be mondjuk egy intim boltba, mint a helyi kisboltba. Ha te is szeretnél egy ilyen boltban vásárolni, de nem mersz, akkor érdemes a következő tanácsokat megfogadni.

A legfontosabb tanács, hogy nyugodtan menj be egy szexboltba, ha még nem voltál ilyen helyen, akkor neked ugyan nagy dolognak számít, de a bolti eladóknak te is csak egy leszel a sok vásárló közül, és semmi extrát nem fognak rólad gondolni. Sőt, inkább segíteni fognak majd.

A segítséghez azonban kérdezni kell. Ez is gyakori probléma szokott lenni, hogy ugyan bemennek az emberek, de nem mernek kérdezni. Pedig az eladók pontosan ezért vannak ott, hogy segítsenek, különösen a kezdőknek, első vásárlóknak. Egyáltalán nem ciki segítséget kérni, kérdéseket feltenni az eladóknak, hiszen pont ezért vannak ott.

Érdemes azért valamennyire képben lenni a lehetőségekkel, mielőtt kérdéseket teszel fel az eladóknak, de szerencsére alapismereteket könnyen lehet ma már szerezni online. Ha úgy gondolod, hogy a személyes vásárlás egyáltalán nem neked való, akkor online lehet vásárolni, rendelni is. Van azonban egy nagy hátránya az online vásárlásnak, nem lehet rendelés előtt megtapintani, megfogni a kinézett segédeszközöket. Online vásárlás előtt is jól teszed, ha egy közeli intim shopba betérsz személyesen, és a kiszemelt eszközöket megnézed személyesen is.